skip to Main Content

profiel-annie-goed

Annie Aerts-Jongenelis

Mijn naam is Annie Aerts-Jongenelis, ik ben getrouwd en heb 1 dochter Kim en 2 stiefdochters Zoe en Thanee. Ruim 9 jaar ben ik werkzaam geweest in het basisonderwijs Gemeente Rucphen. De werkzaamheden bestonden uit het ondersteunen en begeleiden van leerlingen in de onderbouw. Met mijn ervaringen en opleidingen ( SPW 3-4 /HBO) op pedagogisch gebied en de ontwikkelingen van kinderen, begon het te kriebelen om iets voor mezelf te ondernemen. Iets dat met kinderen te maken had. Ik wilde kinderen opvoeden, stimuleren op sociaal vlak maar ook op ontwikkelingsgebied. Kinderen zijn namelijk onze toekomst. Ik vroeg me af hoe moeders met kinderen werken, carrière maken, voor het gezin zorgen, en opleidingen etc. konden combineren. Je moet er veel voor over moet hebben om je eigen individueel opgestelde doelen, naast je gezin, te bereiken. Maar hoe is dit allemaal mogelijk als je een gezin hebt? Het is natuurlijk geweldig om een doel te bereiken, maar de zorg voor je kind is toch zeker zo belangrijk en mag daardoor niet belemmerd worden. Hierdoor kwam ik op het idee om een geregistreerd gastouderbureau te starten. Je kennis, capaciteit en kwaliteit te stoppen in een eigen onderneming, dat sprak me aan! Mensen/kinderen hulp bieden bij het ontplooien van zichzelf en tevens als bureau een professionele en vertrouwde oppas zoeken voor u kinderen.
Ik heb de schouders eronder gezet en met mijn ervaring, inzet en doorzettingsvermogen beleidsmatig een plan opgezet voor het realiseren van een geregistreerd gastouderbureau. De Wet Kinderopvang stelt zeer hoge eisen om een geregistreerd gastouderbureau op te zetten. Ik heb me goed gerealiseerd dat ik hier veel kostbare tijd en moeite in moest steken, maar het was de moeite waard, en heb mijn droom kunnen verwezenlijken en we bestaan inmiddels alweer vanaf 2007 toen er groen licht gegeven werd door de GGD om te beginnen met Gastouderbureau Samen CreaCtief. We willen kleinschalig blijven gezien ik persoonlijke aandacht erg belangrijk vindt en dat ik weet met welke mensen ik te maken heb. Je werkt met mensen, en mensen moeten niet behandeld worden als een nummer. Dat is mijn visie voor nu en voor in de toekomst..
In 2014 is mijn dochter Kim als vennootschap bij in de zaak gekomen. Met haar capaciteiten en opleiding psychologie komt dit erg goed van pas. Ik hoop dat u nu een beetje een beeld heeft van wie ik ben en waar ik voor sta en hoop u in toekomst van dienst te kunnen zijn met GOB “Samen CreaCtief”.

Houder/eigenaresse Annie Aerts Jongenelis.

 

Kim Schoonen

Hoihoi!

Mijn naam is Kim Schoonen. Ik ben zowel compagnon als dochter van Annie Aerts-Jongenelis. Voordat ik werkzaam werd bij Gastouderbureau Samen CreaCtief heb ik voornamelijk gestudeerd. Ik heb gymnasium gedaan aan de KSE in Etten-Leur te Brabant.. Deze heb ik in mei 2014 cum laude afgesloten, met daarnaast een certificaat filosofie (vwo-niveau). Hiernaast ontving ik een Socrates Award. Dit is een eretitel die benadrukt dat de ontvanger behoort tot de beste 10% van Nederland. Ook ontving ik een prijs voor beste leerlinge wiskunde, mijn eindexamen werd namelijk bestempeld met een 9,5. In september 2014 ben ik vervolgens begonnen aan de studie Toegepaste Psychologie te Eindhoven in combinatie universiteit te Tilburg, waarbij ik bij GGZ Tilburg stage heb gelopen. Mijn studie heb ik op heden goed heb afgerond. Mijn ambitie is specialisatie in kinderpsychologie of klinische psychologie. Toen de tijd rijp was heb ik me echter bij mijn moeder in het bedrijf gevoegd. Ik verricht voornamelijk administratieve taken (“achter de schermen”). Het meeste persoonlijke contact zult u dan ook hebben met mijn moeder. (Op deze manier kunnen we u persoonlijke, sociale, professionele en snelle opvang bieden. Dit is iets wat we absoluut waardig achten in ons bewust kleinschalige bedrijf.) Ik als persoon hecht voornamelijk waarde aan kwaliteit binnen ons bedrijf. En bij het werken in dit bedrijf houd ik voornamelijk in mijn achterhoofd hoe ik zou willen dat mijn toekomstige kleintjes opgevangen zouden worden!
Hopende u zo een beeld gegeven te hebben van wie ik als persoon ben.

Met vriendelijke groet,