Wie zijn wij

profiel-annie-goed

Annie Aerts-Jongenelis

Mijn naam is Annie Aerts-Jongenelis, ik ben getrouwd en heb 1 dochter Kim en 2 stiefdochters Zoe en Thanee. Ruim 9 jaar ben ik werkzaam geweest in het basisonderwijs Gemeente Rucphen. De werkzaamheden bestonden uit het ondersteunen en begeleiden van leerlingen in de onderbouw. Met mijn ervaringen en opleidingen ( SPW 3-4 /HBO) op pedagogisch gebied en de ontwikkelingen van kinderen, begon het te kriebelen om iets voor mezelf te ondernemen. Iets dat met kinderen te maken had. Ik wilde kinderen opvoeden, stimuleren op sociaal vlak maar ook op ontwikkelingsgebied. Kinderen zijn namelijk onze toekomst. Ik vroeg me af hoe moeders met kinderen werken, carrière maken, voor het gezin zorgen, en opleidingen etc. konden combineren. Je moet er veel voor over moet hebben om je eigen individueel opgestelde doelen, naast je gezin, te bereiken. Maar hoe is dit allemaal mogelijk als je een gezin hebt? Het is natuurlijk geweldig om een doel te bereiken, maar de zorg voor je kind is toch zeker zo belangrijk en mag daardoor niet belemmerd worden. Hierdoor kwam ik op het idee om een geregistreerd gastouderbureau te starten. Je kennis, capaciteit en kwaliteit te stoppen in een eigen onderneming, dat sprak me aan! Mensen/kinderen hulp bieden bij het ontplooien van zichzelf en tevens als bureau een professionele en vertrouwde oppas zoeken voor u kinderen.
Ik heb de schouders eronder gezet en met mijn ervaring, inzet en doorzettingsvermogen beleidsmatig

een plan opgezet voor het realiseren van een geregistreerd gastouderbureau. De Wet Kinderopvang stelt zeer hoge eisen om een geregistreerd gastouderbureau op te zetten. Ik heb me goed gerealiseerd dat ik hier veel kostbare tijd en moe

ite in moest steken, maar het was de moeite waard, en heb mijn droom kunnen verwezenlijken en we bestaan inmiddels alweer vanaf 2007 toen er groen licht gegeven werd door de GGD om te beginnen met Gastouderbureau Samen CreaCtief. We willen kleinschalig blijven gezien ik persoonlijke aandacht erg belangrijk vindt en dat ik weet met welke mensen ik te maken heb. Je werkt met mensen, en mensen moeten niet behandeld worden als een nummer.

Dat is mijn visie voor nu en voor in de toekomst..

In 2014 is mijn dochter Kim als ondersteuning bij GOB Samen CreaCtief. Met haar capaciteiten en opleiding psychologie kunnen zowel ouders als gastouders een beroep op haar doen en zal Kim verschillende cursussen gaan geven zoals communicatie e.d.

Houder/eigenaresse Annie Aerts Jongenelis.