Home

[vc_row center_row=””][vc_column][vcex_heading text=”
Welkom bij Gastouderbureau Samen Creactief!
” tag=”h2″ css=”.vc_custom_1472809939142{margin-bottom: 20px !important;}” font_size=”24px”][vc_column_text]Gastouderopvang is een officiële vorm van kinderopvang die al ruime tijd in Nederland bestaat waarbij kwaliteit, veiligheid en continuïteit gewaarborgd zijn. Gastouders zijn gediplomeerd voor de opvang van kinderen en worden net als elk kindercentrum geïnspecteerd door de GGD.

Gastouderopvang is kleinschalig en individueel, maximaal 6 kinderen inclusief de eigen kinderen van de gastouder worden in haar eigen woning opgevangen. Onderzoek heeft aangetoond dat deze kleinschaligheid gastouderopvang maakt tot de beste vorm van kinderopvang voor hele jonge kinderen. Het welzijn van jonge kinderen is groter in de gastouderopvang dan bij kinderen in een kinderdagverblijf waar groepen van 14 kinderen de regel zijn.

Gastouderopvang is beter, maar ook nog eens goedkoper. Want het scheelt een hoop dat u bij gastouderopvang slechts betaalt voor uren die u nodig heeft en niet verplicht bent 11 uur per dag af te nemen. Uren die u niet allemaal nodig heeft, waar in 2012 geen kinderopvangtoeslag meer tegenover staat, dus dure uren. Dat noemen wij financieel maatwerk.

Gastouderbureau Samen CreaCtief biedt vanaf 2007 gastouderopvang aan in de regio. Bureau en gastouders worden geïnspecteerd door de GGD en voldoen ruimschoots aan de eisen die de Wet Kinderopvang aan ons stelt. Daarnaast bieden wij net dat beetje extra, omdat we kleinschalig zijn Wij kennen onze gastouders zodanig goed omdat we regelmatig persoonlijk contact hebben waardoor bijna iedere kennismaking tussen ouder en gastouder een goede match wordt. Wij bieden onze gastouders een uitgebreide cursus aan en leiden hen op om via een EHBO vereniging en kader instructeur met lotus hun certificaat te behalen. Ook het bedienen van AED komt aan bod. Dit onder genot van een kopje koffie en een gezellige middag/avond om elkaar ook beter te leren kennen.

Neem een kijkje op onze website en zie wat wij u kunnen bieden, bekijk onze filmpje op de voorpagina om een indruk te krijgen hoe bij 1 van onze gastouder een dagindeling eruit ziet.

U kunt bij ons een offerte aanvragen en zien wat u kunt besparen op uw kinderopvangkosten.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]